green

green
tot nou

n-am murit, da ma mut
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de dracu in 2013-02-27 17:00
daca mai trece careva pe aici, va spun ca n-am murit, ci ma mut pe alta adresa, ca mi s-a urat de ablog, care mai mult nu merge decat merge. si cand merge, e execrabil. asa ca aveti oleaca de rabdare, ca dureaza mutatul ca un chinez, cu copy paste, a aproape 900 de postari. din pacate, o sa pierd comentariile la ele, da asta e. deci ne auzim oleaca mai incolo, ca am de lucru.

LE
aici m-am mutat:
http://lucrac2000.wordpress.com/

noul meu nume de scena e "Diabolum", ca Dracu era ocupat. da pentru astia care ma cunoasteti, raman "dracu" :)

Comentarii

 1. dush

  da vezi poate poti sa iti exporti baza de date...de obicei merge :) abia astept niste postari noi!

 2. Eu

  Daca vrei te poti muta pe e4ro.com .. gratuit dar p edomeniu normal si platforma wordpress!

 3. Scorpion

  In sfarsit, coane! Hai, ca te astept cum asteapta mosneagul pensia ca sa se poata duce la bodega!

 4. Miki Dutz

  La... marmacie? ;)

 5. reparatii frigidere

  te-ai mutat, gata?

 6. monica

  asteptam noua adresa daca ai terminat cu munca de chinez :)

 7. dracu

  mai am inca vreo 3 ani de mutat

 8. anca

  Buna seara. Noi avem 3 ani de cand ne repetam ca intr-o zi o idee sclipitoare sau un bilet la lotto ne va scoate din rahatul in care suntem. Eu am 23 de ani, prietenul meu 26 si ne dorim tare tare mult sa facem ceva ,sa producem ,sa muncim pentru noi. Nu am avut sansa sa avem mosteniri sau sa avem rude/parinti care sa ne poata ajuta . Asa ca acum 2 ani am luat decizia sa venim sa lucram pentru italieni pt ca salariile la ei sunt mai mari. N-am avut insa noroc in niciun fel. Am lucrat oriunde ni s-a dat ocazia si tot nu am reusit sa strangem nimic pt noi. Nu suntem tinerii tipici care-si cheltuiesc banii munciti pe cluburi,plimbari,haine ,telefoane,televizoare..etc. Calculatorul nostru l-am plimbat din romania pana aici cu unitate si monitor cu tot.Tot ce-am facut a intrat in chirie+mancare . Incepand cu luna mai si pana in septembrie ni se da ocazia sa strangem niste bani pt ca ne-am gasit de lucru intr-o statiune la mare. Planul initial era sa ne intoarcem pt la iarna in tara sa luam o bucatica de pamant iar urmatoarele doua sezoane sa strangem bani pt a deschide o mica afacere in agricultura si pt a construi o casa .
  Numai ca,in seara asta , mi-am amintit ca sunt oameni ,asa cum sunteti dvs.,ce ofera o casa gratis numai sa o stie intretinuta cum trebuie. Daca avem norocul sa fi dat peste noi ideea aia sclipitoare acum cu anuntul dvs ,ne-ati putea da avantul de care avem nevoie pt a incepe ceva frumos. Daca mai este valabil anuntul cu casa noi am fi incantati sa putem lua legatura cu dvs. Multumim! e-mail : anca_lu@yahoo.com

 9. Dieta daneza Originala

  [...] Dracu - INTERZIS MINORILOR!!! [...]


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare