green

green
tot nou

recomandare
     media: 5.00 din 1 vot

postat de dracu in 2012-07-14 08:30
va recomand calduros un articol cam lungut, dar care descrie perfect situatia politica actuala din Romania. si cu destul de mult umor.

"frontman-ii antonescu şi ponta au cam decedat politic şi au ajuns, efectiv, saci de bătaie pentru toată lumea. box de la merkel, box de la reding, box de la schulz, box de la barroso, box de la casa albă, box de la presa externă, kickbox de la presa internă, palme de la băsescu, şuturi de la opinia publică şi pun pariu că şi-o iau urât de tot şi de la propriile partide: s-ar putea să doară mai tare pumnii daţi în vestiar, fără mânuşi, departe de reflectoare. cât despre poveştile cu plagiatul şi cu masterul inexistent, ele nu sunt altceva decât nişte prozaice lopeţi de pământ pe copârşeul vieţii politice a lui victor ponta, nişte pretexte perfecte pentru izolare diplomatică şi politică externă."

http://coralfields.blogspot.ro/2012/07/doua-oara-cand-am-sa-votez.html

Iar au infrant!
     media: 4.00 din 3 voturi

postat de dracu in 2012-07-10 14:48
Iarasi au infrant uslasii...

l-au suspendat pe Base. Curtea Constitutionala (mare curva, by the way) le-a dat dreptate, a zis ca-i ok, i-a lasat sa schimbe si presedintii camerelor (ocazie cu care s-au contrazis singuri pe decizii mai vechi, da nu conteaza), da in schimb le-a dat la gioale cu numarul de participanti necesari pentru validarea suspendarii.

adica 50%+1 din cei inscrisi pe listele de vot.

naspa pentru uslasi, tot nu scapa de Base :)

Foaie verde de dudau
     media: 5.00 din 7 voturi

postat de dracu in 2012-07-09 09:53
Foaie verde de dudau, o s-o ducem si mai bine!

In timp ce prostimea (si folosesc termenul la sensul propriu) se bucura ca scapa de Basescu, uslasii baga pula-n cur intreprinzatorilor. fara vaselina. ba chiar cu oleaca de nisp, as zice.

Conform noului proiect de lege al sanatatii (sper ca n-aveti dubii ca va trece, nu-i asa? au trecut ele ditai ilegalitatile, un cacat ca asta trece fluierand), angajatorul va plati minim 5.2% din salariul mediu brut pe tara lunar drept contributie la sanatate. deci nu minim 5.2% din salariul pe care il ofera (care poate fi cel minim, si chiar e, de multe ori), ci din salariul mediu brut. care e pe la 2.117 lei deocamdata.

Deci, radeti, cantati si petreceti, bulangiul de patron la care lucrati va plati mai mult pentru aceeasi lipsa de servicii medicale de care beneficiati. bine, s-ar putea sa dea faliment si sa ajungeti la sapat santuri da, pula mea, voi ati scapat de dictator.

Sa traieti bine bah! atat de bine cat meritati.

fucking scary
     media: 5.00 din 9 voturi

postat de dracu in 2012-07-03 14:10
nu stiu ce parere are bivolul mioritic, da io unu ma bucur ca m-am carat din tara.

USL si-a bagat pula-n ea de democratie. aveti ce-ati votat, romani. mereu am sustinut ca un popor are dreptul sa se sinucida, daca asta doreste.

* ciorditori de ultima speta, de la prim ministru in jos
* politizari in forta cu durere maxima in pula fata "de ce zice lumea". cine a pus botu la cacatu ala cu "noi n-o sa politizam", merita muie cu hidrantu
* decapitari in presa astfel incat regula lui mucles si a "ciocului mic, ca acum noi suntem la putere" sa revina

iar ceea ce se intampla azi e pur si simplu o lovitura de stat. atat si nimic mai mult. tot ce e impotriva USL, sau tot ceea ce inca nu a pupat bocancul, e inlaturat dintr-o miscare.
avocatul poporul, curtea constitutionala, sefii camerelor inlaturati in 24 de ore. si fireste, nu inlocuiti cu unii corecti, ci cu unii obedienti, marionete ale celor de mai sus.

maine probabil vor aparea urmatoarele la OG-uri precum:
* sensul cuvantului "plagiat" se va schimba in "lucrare originala"
* presedintele va fi numit de parlament, prin vot secret la o data secreta, pe un termen cat vrem noi
* expresia "jos USL" se pedepseste cu inchisoare de la 10 la 15 ani

nu stiu voua cum vi se pare. mie unuia mi se pare la fel de "palpitant" ca si mineriadele. e drept, de data asta minerii sunt nu doar la prezidiu, ci chiar membri alesi.

trist pentru Romania. romanii au ce si-au dorit.
Termeni si Conditii de Utilizare