green

green
tot nou

recomandare
     media: 5.00 din 1 vot

postat de dracu in 2012-07-14 08:30
va recomand calduros un articol cam lungut, dar care descrie perfect situatia politica actuala din Romania. si cu destul de mult umor.

"frontman-ii antonescu şi ponta au cam decedat politic şi au ajuns, efectiv, saci de bătaie pentru toată lumea. box de la merkel, box de la reding, box de la schulz, box de la barroso, box de la casa albă, box de la presa externă, kickbox de la presa internă, palme de la băsescu, şuturi de la opinia publică şi pun pariu că şi-o iau urât de tot şi de la propriile partide: s-ar putea să doară mai tare pumnii daţi în vestiar, fără mânuşi, departe de reflectoare. cât despre poveştile cu plagiatul şi cu masterul inexistent, ele nu sunt altceva decât nişte prozaice lopeţi de pământ pe copârşeul vieţii politice a lui victor ponta, nişte pretexte perfecte pentru izolare diplomatică şi politică externă."

http://coralfields.blogspot.ro/2012/07/doua-oara-cand-am-sa-votez.html

Comentarii

 1. satelitu

  l-am citit. e superb, merita.
  in schimb, recomand cu caldura urmatoarea chestie (e doar o poza) a antenelor: http://cache2.zoso.ro/uploads/2012/07/jurnalul-national-coperta.jpg
  daca n-ar fi chiar idioti si mai ales pe banii nostri, ar fi chiar simpatici!

 2. Ada

  Multumesc pentru recomandare il voi citi cu drag

 3. Maharbal

  Test

 4. Maharbal

  Intr-adevar, un articol superb. Sunt ingrijorat pt duminica. E o ocazie istorica ingrozitoare de a numara cati asistati, infractori, ignoranti si paraziti avem in tara. Ma ingrijoreaza ca voi afla si de ce suntem neperformanti si codasi la toate capitolele esentiale. Mi-e groaza ca drumul meu se va desparti de al natiei mele, pe care s-ar putea sa incep sa nu o mai respect.

 5. Maharbal

  Drace, las-o pe isterica aia de Iordache, si hai inapoi pe blogul tau, sa comentam. Avem ce... :)>-

 6. Ada

  Acuma' s-a terminat!Bâsescu ramâne suspendat pana'n toamnâ

 7. Maharbal

  Nu s-a terminat. Da, va ramane suspendat, dar i s-a prelungit delegatea lui Morar. Nu s-a terminat!


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare