green

green
tot nou

Foaie verde de dudau
     media: 5.00 din 7 voturi

postat de dracu in 2012-07-09 09:53
Foaie verde de dudau, o s-o ducem si mai bine!

In timp ce prostimea (si folosesc termenul la sensul propriu) se bucura ca scapa de Basescu, uslasii baga pula-n cur intreprinzatorilor. fara vaselina. ba chiar cu oleaca de nisp, as zice.

Conform noului proiect de lege al sanatatii (sper ca n-aveti dubii ca va trece, nu-i asa? au trecut ele ditai ilegalitatile, un cacat ca asta trece fluierand), angajatorul va plati minim 5.2% din salariul mediu brut pe tara lunar drept contributie la sanatate. deci nu minim 5.2% din salariul pe care il ofera (care poate fi cel minim, si chiar e, de multe ori), ci din salariul mediu brut. care e pe la 2.117 lei deocamdata.

Deci, radeti, cantati si petreceti, bulangiul de patron la care lucrati va plati mai mult pentru aceeasi lipsa de servicii medicale de care beneficiati. bine, s-ar putea sa dea faliment si sa ajungeti la sapat santuri da, pula mea, voi ati scapat de dictator.

Sa traieti bine bah! atat de bine cat meritati.

Comentarii

 1. fury

  Cred ca ai ales sa pleci din Romania cu familie cu tot...nu numai cu jobul...!!!
  Cred ca ar fi anapoda...sa castigi un ban bun si cinstit si sa platesti prin impozite leafa la tampitii astia indiferent de culoare...!!!

 2. nk

  mai traieste pulea p-aici...o fi fost gasca lu Base hoata da' astia-s violatori in serie

 3. mac gregor

  Eu lucrez deja afara si sa-mi bag pendula daca am sa mai platesc un leu statului roman controlat de banditii astia :-w . Inclusiv haine, si orice altceva am sa le cumpar de afara si nu din tara. Si cand o sa ma duc in vizita o sa-mi cumpar cat mai multe alimente de aici.

 4. dracu

  @fury
  pai, am plecat si cu familia.

  @nk
  o sa mai traiasca lumea. nu toti pot pleca, pana la urma. nu de altceva, dar nu se descurca toti.

  @mac gregor
  nu e cazul sa exageram, si sa cari conserve dupa tine. oricum cea mai multa mancare din romania e importata :)

 5. fury

  Felicitari...!!! Cum votezi pe 29...???

 6. dracu

  @fury
  pai, nu cred ca votez deloc pe 29, fin'ca o sa fiu in misiune. as putea face un efort sa trec pe la ambasada tarii in care ma duc, da nu cred ca are sens, numa ca sa ii fac pula mare lu Crizel.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare