green

green
tot nou

obiectiv profesional pe 2012
     media: 5.00 din 3 voturi

postat de dracu in 2012-03-15 10:32
a venit sefu sa-mi dea hartia cu obiectivele mele profesionale pe 2012. primul ar fi sa continui sa muncesc (suna rezonabil, nu? :)) ).
al 2-lea obiectiv e cel mai tare: sa-mi dezvolt relatiile personale pentru a-mi gasi un alt job in firma, in cazul in care actualul proiect se duce sulii de suflet.

cum suna sa primesti ca sarcina de serviciu:
"coaie, cauta-ti de munca. just in case"??

:)))

Comentarii

 1. Sabotor

  :)
  Eu zic ca-s baieti de treaba. Asta e ca un "heads up".

 2. dush

  culio..imi plac astia care in loc sa se lupte sa fie proiectele ok dau warninguri la oameni...si cand te cari ca is de cacao conditiile si gasesti ceva mai bun, te blesteama de nu te mai spala 7 gratiela maria vrajitoarea..

 3. dracu

  nu domle, nu-i chestia ca vor sa ma matraseasca pe mine in particular, ci ca situatia proiectului e foarte dubioasa, si habar n-avem ce o sa se intample cu el. moare, nu moare, se stafideste?

 4. fish

  adica, drace va dau pe toti afara :D

  neh, c'mon - se numeste reconversie profesionala :D

 5. dracu

  @fish
  io nu ma mai reconvertesc inca o data coane, ca am facut asta de destule ori :) oi gasi io ceva de lucru, sa nu mor de foame.

 6. Carmen

  stimabile, ai 2 lucruri de bifat pe lista : sa te apuci de munca, si sa lasi prostiile, si sa-ti gasesti un alt loc de munca, sa te mai plateasca si altii pentru nimic.

  nu m-as simti foarte bine sa-mi spuna sefu' asta intr-o dimineata.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare