green

green
tot nou

Un nou partid! De ce, tinta, cu cine si cum?, partea I-a
     media: 5.00 din 4 voturi

postat de dracu in 2011-02-23 13:21
A venit timpul sa ma bag si io in seama pe tema asta. Adica ce, nu poci ca sa fiu si io analist, ca lumea buna? Ca e la moda acum, din cate am vazut

Astazi, “De ce?”-ul.
Pai sa descriem pe scurt animalele care populeaza clasa politica actuala, pe gasti. Si sa o luam in ordinea inmormantarii (adica aia dupa procente).

General valabil – toate partidele.
Puscariabili. Adunatura de borfasi, cu acte in regula. Mai mici sau mai mari.
Scopuri principale: ciordeala si scut impotriva justitiei, ca doar d-aia vor la ciolan, nu pentru alte motive.
Daca ar fi sa ii iei pe bune, 99% din aia care sunt in conducerea partidelor (nu vorbesc de sosonari si pulime), de la nivel de consilier la primarie in sus, daca nu sunt ciorditori sunt cel putin tainuitori. Daca nu au bagat chiar ei vastu, nu si-au pus frana din motive de constiinta, ci pentru ca n-au avut loc de altii.
Dar cu siguranta, 99% din ei, daca nu au fost implicati in ciordeli de partid (chiar daca pentru sefi sau prieteni ai sefilor), cel putin au avut contacte cu asemenea ciordeli. Si n-au facut nimic (cum ar fi denunturi la procuratura sau macar pozitii publice).

PSD
In momentul de fata, harababura totala. Gica Ponta asta nu-s sigur ca-i sef nici macar la el in baie. Da e o figura mai spalata si mai uscata decat Ilici sau Bombo.
Au ca principiu de baza “Jos Base”, da pe un sotto voce, nu ca urmatorii de care o sa vorbim. Daca Base ar fi baiat de comitet, si-ar tine procurori in lesa si ar lasa liber la ciordeala, n-ar avea nici o problema sa ramana presedinte inca 500 de ani.
Astea sunt si motivele pentru care fac parte din Alianta “Jos Basescu”, de altfel: ca nu le scapa PDL-istilor mai nimic si altora, si ca procurorii si-au luat-o in cap.
Planuri daca le iese margica cu suspendarea lui Base? Le promit liberaloizilor ca il fac presedinte pe donsoara Antenescu, inhata postul de premier, cand vin alegerile pt ala din capu statului, le-o trag liberalilor si merg pe barba lor, da probabil ca o sa piarda. Iese donsoara Antenescu pres.
Locu 2 la ciordeli oficiale de la stat ale parlamentarilor din 2010, dar detasat locul 1 pana in 2009.

PNL (n-am gasit decat galben cacaniu, asta e)
Antenescu & Jos Basescu. Si atat.
Lustratie? Da-o-n pula mea, s-a invechit.
Securisti? Avem cat cuprinde, is oameni de baza.
Ciocu mic? Daca te-ai strambat in fata oglinzii la poza lu Antenescu, esti mancat.
Politici economice liberale? 'ai ca bati campii, ce pula mea mai sunt si alea?
Ce fac daca il dau jos pe Base? Se imbata de bucurie.
Ce fac dupa aia?
Cum adica “dupa aia”??? exista viata fara Basescu???

Oricum, mi se pare amuzant ca se plang de “dictatura” lui Base, cand esti, in cel mai fericit caz, facut albie de porci (daca nu dat afara din partid), daca nu esti de acord cu “il Lidero Supremo”, imputernicitul lui Nea Dinu pe pamant.
In 2010, din opozitie, PNL reuseste performanta de a fi pe locul 1 la ciordeli oficiale de la buget. In 2009 au suferit din greu, da in 2010 reusesc sa ciordeasca de peste 10 ori mai mult.

PDL
PDL s-a trasformat in PSD, cu palida exceptie a grupul de carcotasi tinuti in vitrina, dar fara putere. Pe care ii pun sa ii mai critice la cate o bauta, ca sa aiba entertainement.
Sucariti la maxim si astia pe Base, ca nu-si tine procurorii in frau. Se poate, dom’le, asa ceva?? Cum sa ii salte pe ai nostri, unde o sa ajungem? Sa-i salte numa p-ailalti.
Faimoasa tripleta BVB, plus spijinitorii lor, ciorditori de clasa cel putin nationala. Cu nimic mai prejos decat PSD-istii, cu care de altfel isi trimit bezele cand nu ii vede Tatuca.
In 2010 reusesc sa se claseze abia pe locul 3 la ciordeli oficiale de la stat, dar asta reprezinta aproape dublu fata de ciordeala din 2009.

UDMR
Curve, ca intodeauna. Da in sensu bun al cuvantului. Muie, normal, anal, BDSM, scato, necro, ce cere clientu, atat timp ca e pretu corect. Pret de altfel ieftinache maxim, ca reusesc sa ciordeasca oficial cam o zecime din cat ciordeste Felix de la stat.

Desi electoral nu conteaza, capata o mentiune onorabila si Partidul Antena 1,2,3 (culoarea nu-i la intamplare) la ciordeala.
La 0,0% cat au ei, in 2010 au reusit sa ciordeasca oficial mai bine de jumate din cate au ciordit pedelistii. E o realizare, ca un om (PC) sa fure cat juma de partid la putere, tre sa recunoasteti.

Se pare ca 2009 a fost un an foarte prost pentru puliticieni, ciordeala n-a mers bine deloc. Dar si-au revenit in 2010.

Boon, ne-am lamurit cum stam cu partidele, si ca is puscariabili 99% din ei?
Ne-am lamurit “De ce?”: ne trebuie altii, mai curati si mai uscati.

Maine, daca am timp, discutam si care ar trebui sa fie tinta noului partid.

p.s. is curios cate muste prind cu descrierea facuta UDMR-ului
Termeni si Conditii de Utilizare