green

green
tot nou

Sebastian Lazaroiu vrea la curve :)
     media: 5.00 din 1 vot

postat de dracu in 2011-02-15 07:59
bai nene, nu stiu ce i-a palit pe puliticienii nostri zilele astea, ca parca-s toti pocniti cu leuca. de la sefu statului, a carui gura vorbeste fara el mult prea des, in jos, pe cale ierarhica, pan' la ultimu primar.

nenea sociolog Sebastian Lazaroiu vrea la curve.

mah, oameni suntem, da dupa parerea mea, omu asta se complica prea mult. adica nah, e de inteles poftitul la basarica, da noi masculii, in general, venim cu explicatii mai simple de genu:
"iubito, m-am imbatat ca porcu, n-am mai stiut ce fac, si a profitat aia de mine, m-a abuzat sexual. tine-ma in brate, sunt inca socat".

'telectualii astia is mai dati dracu, cand se duc la curve nu o fac pentru distractie lor.
nu dom'le, ei o fac ba pentru un studiu psihologic, ba pentru un interviu (deh, se pricepe fetele sa manuie microfonu), ba un sondaj de opinie , o ancheta, o tuica, o maslina. ei se sacrifica pentru patrie sau pe altaru stiintei, ce mai incolo si-ncoace.

zice nea consilieru ca prin 2019 o sa avem cam 1.3 masculi pe cur de muiere. nah, asta e, acu ce sa faci: bucuria doamnelor si a domnisoarelor.
aia care mai au ceva glagorie si resurse isi pot importa pasarica de uz propriu (ma rog, eventual si al prietenilor), la preturi rezonabile.
fie sora d-a noastra, de peste Prut, care va fi incantata sa devina cetateanca romanca, si are avantajul ca stie deja limba, stie sa faca sarmale, si e in stare sa te bage sub masa cu prietenii tai cu tot.
aia mai cu fitze isi pot importa pilipineze, precum Pontacu, s-au alt neam d-asta cu ochii mici. io, daca nu eram luat deja, imi luam acasa o thailandeza. sau o chinezoiaca. sau ambele
pentru aia cu tendinte mai exotice, egzista africa, de unde pot lua o maimuta d-aia de Nigeria, cu sat cu tot. am inteles ca-s cateva importate de petrolisti si gazari, pe la Ploiesti, care fericesc populatia purtatoare de sula din Romania cu fantezii erotice cu negrese.

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare