green

green
tot nou

deontologii pulii lui SOV. aia cu 'quality'
     media: 4.86 din 7 voturi

postat de dracu in 2011-02-15 21:26
mi se pare absolut incredibil halul in care a ajuns presa. si condamnabil, la modul penal.

Aia care ii sugeau pula prin batista lu SOV, pe langa faptul ca-s maximi mancatori de cacat si au coloana vertebrala a unei meduze, sunt si retardati la modul cel mai serios. bai, deci pe bune, chiar nu glumesc, au un IQ nu sub 80, ci in jur de 30-40. adica sunt in stare sa manance singuri (sau, ma rog, sa se adape de la furtunul lui SOV), da le curg balele pe piept, si legatul sireturilor la pantofi e echivalentul rezolvarii unei integrale laplaciene.

si sa ma explic:
pe langa suptul pulii sefului (cu sau fara batista, banui ca donsoara Maria prefera natur), e clar ca "ziaristi" de la Cotidianul au in fisa postului si apararea stapanului prin orice mijloace, legale sau nu. ma rog, inainte o faceau pe mai multi bani, acu o sug pe mai putin ca deh, e criza.

de data asta, prin "inteligenta" deosebita de care da dovada ziarizda, a ales sa isi apere cu credinta stapanul intr-un mod oarecum ilegal.

au facut rost de la un functionar (care, fie vorba intre noi, merita cativa ani buni de puscarie pentru incalcarea legii protectiei datelor personale) o hartie in care apare un individ cu acelasi nume ca al judecatoarei din cazul lui Vantu. si care probabil ca e taica'su.

fiinta pizda asta, daca exista in realitate (m-as mira, nenea guglea n-a auzit de ea, iar la cotidioti sunt doar 2 articole sub pseudonimul asta: unu in care SOV e pe moarte, de m-am stricat de ras (n-avem noi bafta asta), iar celalalt e asta de care vorbim acu) e incredibil de tampita:
* pune in "articol" nu doar numele complet al tatalui judecatoarei, ci si adresa lui completa de domiciliu.
asta, pe langa faptul ca e putin imoral, pentru ca SOV si-ar putea trimite gealatii sa-l ameninte / rapeasca / omoare pe tatal judecatoarei (stiu, SOV e bun ca painea cea calda, n-ar fi in stare de asa ceva), e si putin ilegal, in sensul ca incalca prevederile legii nr 766/2001, Articolul 5, alineatul 1:
"(1) Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile mentionate la art. 7 alin. (1), art. 8 si 10, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare."
* pune in aceeasi mizerie care se alinta cu numele de articol o copie dupa buletinul judecatoarei, care, iarasi, e imorala si impotriva deontologiei profesionale (da cine are timp de cacaturi d-astea cand e vorba de supt pula stapanului...), incalca nu unul ci 2 articole (cel putin din aceeasi lege): acelasi de mai sus, Art. 5 alin 1, ca nu cred ca si-a dat judecatoarea acordul, da ca bonus mai incalca si articolul 8, alin 1, care zice:
"Art. 8.
(1) Prelucrarea codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal avand o functie de identificare de aplicabilitate generala poate fi efectuata numai daca:
a) persoana vizata si-a dat in mod expres consimtamantul; sau
b) prelucrarea este prevazuta in mod expres de o dispozitie legala.
"

putea vita sa suga pula stapanului si mai cu batista?
sigur ca putea!
era suficient sa publice acelasi articol fara a face publice datele personale, p-alea pur si simplu sa le trimita avocatilor lui SOV prin SMS sau e-mail, daca le ardea buza asa de tare. si evita incalcarea legii.
da daca nu-i altceva decat o pizda tampita (indiferent de sex).

stie cineva pe unde o putem reclama pe vita asta proasta (imi cer scuze vitelor), ca sa faca si putina puscarie pentru infractiunile cu pricina?

LE
L-am intrebat pe dl judecator Danilet de chestia asta. sunt curios daca si ce imi va raspunde.
n-ar fi misto sa vedem o vita la parnaie??? atunci sa vezi ce zbiara aia care o sug, cu sau fara batista.

fumeile astea...
     media: 5.00 din 2 voturi

postat de dracu in 2011-02-15 13:05
azi, in birou.

una din cele 2 colege vorbeste la telefon. si vorbeste. si vorbeste. si vorbeste. si vorbeste. si vorbeste. si vorbeste.
trec 15 minute. ea tot vorbeste la telefon.

pula mea, cu barbat'su sigur nu vorbeste. ce fumeie normala vorbeste cu barbatu ceasuri la telefon?
mai trec 5 minute. ea tot vorbeste. cu cine pula mea o fi vorbind frate???

inca 5 minute. nu, nu s-a oprit. si-o fi povestind viata? daca abia a ajuns pe la vremea cand a inceput sa umble in 2 picioare, am belit pula.

inca 5 minute. o fi ajuns la varsta gradinitei? primul pupic dat unui baiat?

inca 5 minute. prima zi de scoala ? prima nota proasta?

inca 5 minute. futu-i, tot nu s-a oprit. ba totusi, nici cu amantu nu vorbeste, ca nu se pisiceste s-altea gesturi d-astea instinctive pe care le fac fumeile cand vorbesc cu futacul.

jesus, inca 5 minute.... bah, deja incepe sa ma enerveze... mai bine sa lucru ceva.

inca 5 minute. tot vorbeste. pula mea, dau in resemnare.

inca 10 minute. a dat Domnu!!!

nu m-am putut abtine, si am intrebat-o:
- mah fumeie! ai vorbit o ora la telefon!!! ce sula lu Terente ai avut de vorbit atata mah, ca mor de curiozitate???
- n-am vorbit o ora!
- mah, uita-te pe ceas.
- aaah, numa 55 de minute.
- aha. zi mah, ce ai vorbit? t-ai povestit viata? ai inceput de cand erai jumate spermatozoid, jumate ovar???ai povestit fiecare secunda in care dadeai viguros din coada, inotand spre maretul Ou?
- nu dom'le, am vorbit cu o prietena?
- ai cunoscut-o acu 15 vieti, si te-ai apucat sa-i povestesti ce-ai facut in alelalte 14 vieti in care nu v-ati intalnit?
- nu mah, n-am mai vorbit cu ea de vreo 2 saptamani!
- ai pula mea....

plec de langa ea, bodoganind si apoi plangandu-ma cu voce tare celeilate colege de birou:
- ce poti sa vorbesti omule, o ora la telefon? ca io as termina de povestit toata viata in 15 minute.
la care colega ma loveste sec sub centura:
- unii oameni au o viata interesanta.

Sebastian Lazaroiu vrea la curve :)
     media: 5.00 din 1 vot

postat de dracu in 2011-02-15 07:59
bai nene, nu stiu ce i-a palit pe puliticienii nostri zilele astea, ca parca-s toti pocniti cu leuca. de la sefu statului, a carui gura vorbeste fara el mult prea des, in jos, pe cale ierarhica, pan' la ultimu primar.

nenea sociolog Sebastian Lazaroiu vrea la curve.

mah, oameni suntem, da dupa parerea mea, omu asta se complica prea mult. adica nah, e de inteles poftitul la basarica, da noi masculii, in general, venim cu explicatii mai simple de genu:
"iubito, m-am imbatat ca porcu, n-am mai stiut ce fac, si a profitat aia de mine, m-a abuzat sexual. tine-ma in brate, sunt inca socat".

'telectualii astia is mai dati dracu, cand se duc la curve nu o fac pentru distractie lor.
nu dom'le, ei o fac ba pentru un studiu psihologic, ba pentru un interviu (deh, se pricepe fetele sa manuie microfonu), ba un sondaj de opinie , o ancheta, o tuica, o maslina. ei se sacrifica pentru patrie sau pe altaru stiintei, ce mai incolo si-ncoace.

zice nea consilieru ca prin 2019 o sa avem cam 1.3 masculi pe cur de muiere. nah, asta e, acu ce sa faci: bucuria doamnelor si a domnisoarelor.
aia care mai au ceva glagorie si resurse isi pot importa pasarica de uz propriu (ma rog, eventual si al prietenilor), la preturi rezonabile.
fie sora d-a noastra, de peste Prut, care va fi incantata sa devina cetateanca romanca, si are avantajul ca stie deja limba, stie sa faca sarmale, si e in stare sa te bage sub masa cu prietenii tai cu tot.
aia mai cu fitze isi pot importa pilipineze, precum Pontacu, s-au alt neam d-asta cu ochii mici. io, daca nu eram luat deja, imi luam acasa o thailandeza. sau o chinezoiaca. sau ambele
pentru aia cu tendinte mai exotice, egzista africa, de unde pot lua o maimuta d-aia de Nigeria, cu sat cu tot. am inteles ca-s cateva importate de petrolisti si gazari, pe la Ploiesti, care fericesc populatia purtatoare de sula din Romania cu fantezii erotice cu negrese.
Termeni si Conditii de Utilizare