green

green
tot nou

Casa de vanzare la mare, scapati de soacra!!! Ieftin si bun!
     media: 3.33 din 3 voturi

postat de dracu in 2011-02-10 16:07
Dupa cum va spuneam mai demult, m-am inervat si am scos casa de la tara la vanzare.

Daca aveti cumva soacra de care vreti sa scapati, e o ocazie nemaipomenita, zic io (a mea e deja la peste 300 de km, asa ca-i nu-i bai). In loc sa frece tziparu si pe voi la cap, o puteti urca frumos in masina, o aduceti la aer curat, la o distanta respectabila de voi.

Casa (din piatra) e pe undeva la vreo 30 de km de litoral, nu izolata de tot (ca sa puteti ajunge la soacra daca-i musai, cand e sa bagati de niste nunti si inmormantari ), adica are drum asfaltat pana-n poarta. Pe de alta parte, egzista si ceva transport in comun, da nu suficient de des cat sa fie tentata sa va viziteze zilnic si nici macar saptamanal (trece un microbuz de vreo 3 ori pe zi).

Pe langa toate astea, puteti face soacra utila societatii si voua in particular, punand-o sa cultive cei 8.500 de metri patrati de care are parte casa, si sa creasca ceva oratanii si alte animale. In felul asta, soacra, in loc de a fi un daunator, poate deveni utila societatii si voua in particular, prin procurarea de produse bio eco and shit. Ca aia is prea saraci sa bage cacaturi in pamant p-acolo.

Daca soacra are atasata si un socru la ea, ii puteti explica lui ca sunt si vreo 30 de corcodusi si pruni pe langa casa, din care iese o minunatie de tuica. Satul, desi nu are scoala si biserica, se poate lauda cu prezenta a cel putin 2 carciumi, din care una serveste si ca magazin satesc.

Conditiile de locuit sunt perfecte pentru o soacra. Nu-i nici lux, pe care nu-l merita, da nici grajd, pe care, chiar daca l-ar merita, nu-i frumos sa il folositi pentru cazarea soacrei, ca va vorbeste lumea. Adica is 2 camere bune, un hol s-o bucatarie, e s-o soba (da nu exagerati cu banii de lemne, ca tre sa se caleasca).
Cacastoarea e pe stil traditional romanesc, la aer curat, adica in curte.

Pentru spalatul soacrei n-am furtun de pompieri,da e amplasat la inaltime un butoi de plastic putin spart, iar drept incapere de dus sunt ramasitele unei camere din casa veche, care a fost demolata. Nu putem amplasa instalatia de spalat chiar in curte, ca sa nu traumatizam animalele locului (inclusiv satenii) cu imaginea soacrei goale sub dus. Aceasta instalatie are rolul, pe timpul iernii, fie de a va cali soacra, fie de a o elimina, dupa cum va e norocul. Pe timpul verii, soacra va poate inalta ode de recunostinta in timpul dusului, pentru generozitatea de care dati dovada punandu-i la dispozitie apa calda (din cand in cand, vara).

Soacra va va fi pe veci recunoscatoare: are parte de apa curent, curent electric , culmea luxului, tembeliziune d-aia de la Gigi Tv, si, din cand in cand, in functie de cum bate satelitu, semnal la mobil (fie de la vecinii cu ceafa groasa, fie de la operatorii nostri). Avantajul cu retelele mobile oscilante e ca nu va fi tentata sa sune prea des, ca nu se stie cand intra pe roaming si o sparge la buzunare, ca sa aiba tatal socru motive de a proba rezistenta la rupere a tarnacopului si a lopetii din gospodarie.

Deci, eftin ca braga, toata minunatia asta va costa doar 16.000 de iepuroi, pret negociabil in sensu ca daca vreti sa imi dati 20 sau 30.000, accept cu marinimie. In incheiere, dati-mi voie sa va exemplific cu niste poze:

1. locul unde soacra va cultiva flori si va varui gardul

2. din acest loc, veti putea supraveghea activitatile soacrei pe timp de vara, in timp ce voi leneviti la umbra si nevasta va aduce o bere rece

3. locul de parcare al soacrei, vedere exterioara

4. aici va puteti exersa skilurile de tras la tinta, punand soacra sa arunce farfurii d-alea in care sa trageti voi cu pusca. Nu’s cum dracu se cheama. Oricum, retineti sa nu-i spuneti ca poate tine farfuria la piept decat dupa ce v-a facut tuica.

5. daca totusi i-ati permis sa tina farfuria de la punctul precedent la piept, aveti suficient spatiu ca sa inlaturati urmele, dupa ce raspanditi prin sat vorba ca a fugit in lume cu Costica, tractoristul.

Mno, cam asta ar fi. Un business ideal, scapati de prezenta nedorita a soacrei si mai si profitati de pe urma ei, fara a fi nevoie sa o suportati prea mult, contra a numai 16.000 de iepuroi, pe care i-as bea in cinstea voastra, daca nu mi-ar fi interzis porcovanu ala de doctor sa beau. Asa ca o sa ii dau nevestei, ca orice barbat respectabil.

Ca bonus, si in functie de preferinta, va pot lasa si iobagu impreuna cu puiii. Moca, din partea firmei, ca sa zic asa. Nu costa mult, doar sa ii platiti din cand in cand facturile, ca el e sarac si n-are bani.

Ca sa ma exprim si io precum retarzii de ajenti imobiliari: "Merita vazut".
Pula mea, io va spun ca merita cumparata, da daca asa au impus boii aia trendu, nu pot sa ma cert cu ei. Lasati vorba p-aci daca vreti, si mai vorbim.

Termeni si Conditii de Utilizare